Cârnați cu fasole și Escarole

Cârnați cu fasole și Escarole
Cârnați cu fasole și Escarole este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 332 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de frunze de dafin, cârnați de pui, parmezan grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați cu Escarole și fasole albă, Paste cu Escarole, fasole albă și cârnați de pui, și Escarole Și Fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cârnații, fasolea, roșiile, bulionul, frunza de dafin, cimbru și ardeiul roșu într-un aragaz lent și gătiți la foc mic timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
CârnațiCârnați
FasoleFasole
BulionBulion
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se amestecă escarola și se fierbe încă 5 până la 8 minute, până când se ofilesc. Se amestecă parmezanul și pătrunjelul. Condimentează după gust cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
EscarolaEscarola
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista