Buzunare Pita De Miel

Buzunare Pita De Miel
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 650 calorii. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salata romaine, pansamentul grecesc îmbuteliat, rondele pita și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Buzunare pita BLT, Buzunare Pita, și Kofte în buzunare Pita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sotati mielul in ulei de masline fierbinte intr-o tigaie medie la foc mare 2 minute sau pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați salata romaine, brânza feta, roșiile și 3 pansamente grecești. Împărțiți mielul printre rundele de pita. Se acoperă cu amestec de salată și sos de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista