Buta no Kakuni
Buta no Kakuni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 1,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 105g de grăsime, și un total de 1061 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos oy, usturoi, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Buta no Kakuni, Buta Kakuni (Japoneză fiert Porkbelly), și Burtă de porc înăbușită japoneză (buta No Kakuni) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în pătrate de 2 1/2".
Puneți burta de porc, cu partea grasă în jos, într-o oală mică cu fund greu (cum ar fi un cuptor olandez), care este suficient de mare pentru a ține carnea de porc într-un singur strat.
Puneți oala la foc mediu și lăsați carnea de porc să se prăjească netulburată până se rumenesc pe partea grasă. Întoarceți fiecare bucată și rumeniți cealaltă parte, apoi transferați-o pe o farfurie.
Adăugați ghimbirul, usturoiul și niboshi și și prăjiți până se rumenesc și parfumat.
Adăugați sake-ul și fierbeți până nu mai mirosiți alcool.
Adăugați apa, zahărul, sosul de soia, sarea și readuceți carnea de porc în oală. Aduceți la foc mic și apoi reduceți focul și acoperiți cu un capac etanș. Fierbeți până când burta de porc se destramă-fragedă (aproximativ 2 ore). Strecurați lichidul de fiert și, dacă aveți de gând să serviți kakuni imediat, îndepărtați grăsimea suplimentară. Cel mai bine este să lăsați acest lucru să stea la frigider peste noapte, deoarece acest lucru oferă cărnii șansa de a absorbi mai multă aromă și va ușura eliminarea excesului de grăsime. Pentru a servi, reîncălziți ușor burta de porc. Feliați și serviți cu o parte din lichidul de fierbere, muștarul fierbinte și verdeața aburită.