Busuioc-Usturoi Fasole Verde
Fasole verde cu busuioc și usturoi este o rețetă lacto ovo vegetariană și primară fără gluten, cu 12 porții. Pentru 49 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 80 de calorii. Mergeți la magazin și luați unt, busuioc, fasole verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Fasole franțuzească / Fasole verde, Salată de roșii și busuioc, Fasole verde cu busuioc și Fasole verde cu busuioc.
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-un cuptor olandez mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; acoperiți și gătiți timp de 8-10 minute sau până când devine crocant.
Scurgeți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, topim untul.
Adăugați usturoiul; gătiți timp de 1 minut sau până când se rumenesc.
Adăugați busuioc și fasole; arunca pentru a acoperi.