Burrito suprasolicitat cu ciuperci, Cheddar și orez cu roșii
Rețeta Make-Ahead Burrito suprasolicitat cu ciuperci, Cheddar și orez de roșii este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 499 calorii. Pentru $2.08 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. 150 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, sare și piper kosher, suc de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Faceți ciuperci umplute cu slănină și Cheddar înainte, Make-Ahead Cajun pui și ciuperci, și Ouă coapte Make-Ahead cu slănină, ciuperci și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Aruncați ceapa și ardeii cu 3 lingurițe de ulei, praf de chili, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați într-un singur strat pe foaia de copt căptușită cu pergament. Prăjiți până când ceapa este carbonizată în pete și ardeii sunt fragezi și încep să se rumenească, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului cu suc de rosii (in loc de apa sau stoc) si unt. Între timp, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
5
Se presară cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper negru. Gatiti fara sa va miscati pana se rumeneste bine, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând, până când ciupercile eliberează sucuri și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
6
Adăugați 1/2 linguriță de ulei rămas, dacă este necesar. Reduceți ușor căldura și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc bine și se crispează ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
7
Lăsați legumele și orezul să se răcească, apoi aruncați împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Presărați 2 linguri de Cheddar pe fiecare tortilla; împărțiți orezul și amestecul de legume între ele deasupra brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Goya®
9
Presărați încă 2 linguri de Cheddar în fiecare tortilla peste legume. Îndoiți părțile laterale ale tortilelor și înfășurați bine. A se păstra la frigider până când este gata de mâncare. Pentru a reîncălzi, acoperiți cu un prosop de hârtie ușor umed și cuptorul cu microunde aproximativ 1 minut și 30 de secunde pentru a încălzi și a topi brânza, răsturnând la jumătate.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.