Burgeri Porcini-Gorgonzola cu vitel Demi-glaciar 4

Burgeri Porcini-Gorgonzola cu vitel Demi-glaciar 4
Burgerii Porcini-Gorgonzola cu carne de vită Demi-glaciară ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 823 calorii. Pentru $ 8.76 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de rulouri rotunde de aluat, tulpină de țelină, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Demi-Glace, Carne De Vită Demi-Glace, și Scoici Arse, Mămăligă, Demi-Glace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați oasele de vițel și sotati până se rumenesc adânc pe toate părțile, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De VițelOS De Vițel
3
Transferați oasele în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ceapa, morcovul și țelina în oală. Saut până se rumeneste, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați 2 căni de apă rece, pastă de roșii, ierburi și boabe de piper; aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Boabe De PiperBoabe De Piper
IerburiIerburi
ApăApă
6
Adăugați oase cu orice sucuri acumulate, apoi rămânând 10 căni de apă în oală. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți la foc mic până când stocul este redus la 2 1/2 căni, aproximativ 4 ore. Se strecoară în ceașcă de măsurare din sticlă cu 4 căni, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Puneți la frigider stocul neacoperit 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scoateți grăsimea de pe suprafața stocului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
8
Puneți stocul într-o cratiță medie grea; adăugați vin și fierbeți până se reduce la 1 cană demi-glace, aproximativ 25 de minute. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Aduceți 2 căni de apă și ciuperci la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați ciupercile în tigaie medie. Turnați încet lichidul înmuiat în tigaie, lăsând în urmă orice sediment. Se fierbe la foc mediu-mare până când lichidul se reduce la glazură, amestecând ocazional, aproximativ 6 minute. Ciuperci reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
3
Transferați pe suprafața de lucru; tocați ciupercile grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Transferați ciupercile și orice sucuri într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați carne, sare și piper; se amestecă ușor. Formați amestecul în șase chiftele groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CarneCarne
SareSare
6
Așezați pe foaia de copt căptușită cu folie. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Preîncălziți broilerul. Reîncălziți demi-glace la foc mediu-mic; adăugați unt și bateți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
BatetiBateti
8
Se ia de pe foc.
9
Așezați rulourile, tăiate cu fața în sus, pe foaia de copt. Se fierbe până se prăjește ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Îndepărtați rulourile; mențineți setarea broiler. Aranjați fundul ruloului pe farfurii. Se acoperă cu rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
11
Încălziți 2 skillets mari rezistente la carne la foc mediu-mare; periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Adăugați 3 burgeri în fiecare tigaie. Gatiti la coacerea dorita, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar. Completați fiecare burger cu felie de brânză. Se fierb burgerii până când brânza începe să se topească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Așezați burgeri pe fundul ruloului; puneți niște demi-glace peste. Acoperiți cu blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
14
Serviți, trecând separat demi-glace rămas.
15
* Ciupercile porcini uscate sunt disponibile pe piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și multe supermarketuri
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista