Burgeri greci de pui cu sos Tzatziki

Burgeri greci de pui cu sos Tzatziki
Burgerii greci de pui cu sos Tzatziki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 220 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, iaurt grecesc, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul grecesc simplu, puteți urma acest fel principal cu Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Burgeri greci de pui cu sos Tzatziki, Burgeri de miel grecesc cu sos Tzatziki, și Burgeri greci de curcan cu sos Tzatziki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați controlul cuptorului la fiert. Tăiați suficient castravete pentru a fi egal cu 1/2 cană; așezați într-un castron mic (feliați 8 felii din castravetele rămas pentru sandvișuri; puneți deoparte). Se amestecă ingredientele sosului rămas; la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Într-un castron mare, amestecați puiul, spanacul, măslinele, amidonul de porumb, oregano, usturoiul, sarea și piperul. Formați în 4 torturi ovale, fiecare cu grosimea de aproximativ 1/2 inch. Pe tigaie broiler, locul chiftele. Se fierbe cu vârfuri de aproximativ 5 inci de la căldură 10 la 12 minute, întorcându-se o dată, până când termometrul introdus în centrul burgerilor citește cel puțin 165 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați burgerii în jumătățile de buzunar pita. Pentru a servi, acoperiți fiecare burger cu roșii, felii de castraveți și aproximativ 3 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista