Burgeri Florentini De Pui

Burgeri Florentini De Pui
Burgeri Florentine de pui ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 757 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,52 USD pe porție. Un amestec de roșii de carne de vită, ceapă, coapse de pui măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri Florentini De Pui, Burgeri Florentini Cu Trei Brânzeturi, și Burgeri florentini Feta cu Prosciutto Frizzled pe rulouri ciabatta prăjite cu parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți vinul, ceapa și usturoiul în cratiță medie. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare și reduceți până când rămân aproximativ 2 linguri de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă amestecul de vin redus în placa de plăcintă superficială și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Între timp, într-un bol mare de amestecare, puneți carne de pui măcinată, sare, piper, muștar, spanac, elvețian ras, pesmet și amestec de vin răcit. Combinați ușor (nu amestecați prea mult!) și se formează în 6 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 CrenguțeRozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 Crenguțe
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4
Dacă utilizați grătar cu gaz, preîncălziți la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți grilele cu ulei de măsline, întoarceți-le la foc mediu și așezați chiftelele pe grătar. Închideți capacul și grătarul timp de 10 minute. Răsturnați burgerii, închideți capacul, gătiți încă aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Ungeți ambele părți ale rulourilor cu ulei de măsline, așezați pe grătar, așezați 1 felie Elvețiană pe fiecare burger și închideți capacul timp de aproximativ 30 de secunde. Verificați rulourile și îndepărtați-le când se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Îndepărtați burgerii imediat ce brânza se topește puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Așezați chiftelele pe rulouri, acoperiți cu felii de roșii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
De asemenea, le puteți face în interiorul casei. Preîncălziți tigaia mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați suficient ulei de măsline pentru a acoperi fundul tigaiei și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați chiftelele și acoperiți tigaia timp de 10 minute. Răsturnați burgerii, acoperiți tigaia și gătiți timp de aproximativ 6 până la 8 minute mai mult sau până când sucurile se limpezesc. Se acoperă cu elvețian și se înlocuiește capacul până se topește brânza. Chiflele pot fi rumenite sub broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Bucurați-vă!!
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista