Burgeri de curcan teriyaki rapid și ușor
Rețeta burgeri de curcan Teriyaki rapid și ușor este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Acest fel principal are 280 calorii, 32g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,67 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, ghimbir îmbuteliat, piept de curcan măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Burgeri de curcan rapid și ușor, Burgeri De Curcan Prăjiți Rapid Și Ușor, și Burgeri De Curcan Teriyaki.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare. Formați amestecul de curcan în chiftele de 4 (1/2 inch grosime).
Combinați sosul teriyaki și 1 lingură de apă într-un castron mic.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa în tigaie; acoperiți și gătiți 7 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent. Se amestecă 1 lingură de amestec teriyaki.
Scoateți ceapa din tigaie; păstrați cald. Reduceți căldura la mediu.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați patties și gătiți 5 minute.
Adăugați restul de 3 linguri de amestec teriyaki în tigaie. Întoarceți cu grijă patties și gătiți 2 minute sau până când ați terminat.
Așezați 1 patty pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare cu 1/4 cană amestec de ceapă, 1 felie de roșii și 1 frunză de salată. Se acoperă cu jumătățile de COC rămase.
Adăugați pudră de usturoi măsurată și ghimbir în Curcan
Așezați chiflele pe farfurii
Ajutați la modelarea patties
Burgeri de Top cu roșii, salată verde și jumătate de chiflă rămasă