Bunica lui spanac Souffle coace

Bunica lui spanac Souffle coace
Bunica lui spanac Souffle coace este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 126 calorii. Un amestec de brânză de vaci, sare, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Conopida Souffle Coace, Coacere Rapidă Cu Broccoli, Souffl-Ca, și Ardei Iute Rellenos Souffl De Ou La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți părțile laterale și fundul unui vas de copt pătrat de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați brânza de vaci și ouăle. Se amestecă spanacul, sarea, nucșoara și 11/4 căni de brânză Cheddar mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Brânză De VaciBrânză De Vaci
SpanacSpanac
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă până se amestecă bine.
4
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se scoate din cuptor și se presară cu brânza rămasă. Se lasă să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista