Bunica lui spanac Souffle coace
Bunica lui spanac Souffle coace este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 126 calorii. Un amestec de brânză de vaci, sare, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Conopida Souffle Coace, Coacere Rapidă Cu Broccoli, Souffl-Ca, și Ardei Iute Rellenos Souffl De Ou La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți părțile laterale și fundul unui vas de copt pătrat de 8 inci.
Într-un castron mare, amestecați brânza de vaci și ouăle. Se amestecă spanacul, sarea, nucșoara și 11/4 căni de brânză Cheddar mărunțită.
Se amestecă până se amestecă bine.
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când este ferm.
Se scoate din cuptor și se presară cu brânza rămasă. Se lasă să se odihnească 5 minute înainte de servire.