Budinci De Pâine Cu Afine Condimentate
Budinci de pâine cu afine condimentate este un vegetarian desert. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 679 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână nucșoară, extract de vanillan, grand marnier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budinci De Pâine Cu Afine Condimentate, Pâine De Grâu Cu Afine Condimentată, și Budinci De Pâine Cu Boabe.
Instrucțiuni
Aduceți 1/2 cană de zahăr, suc de afineconcentrat, suc de portocale și răzuitcoaja de portocala sa fiarba in cratita mare, amestecand pana se dizolva zaharul.
Se amestecă afine; reveniți la foc mic.Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți ușor3 minute (merisoarele nu trebuie să se rupă).
Se toarnă amestecul de afine în set de strecurătoarepeste castron și se scurge. Întoarceți siropul la samepan. Se fierbe până se îngroașă și se reducela Generos 1/2 cană, aproximativ 7 minute.Îndoiți fructele de pădure în sirop. Se răcește la camerătemperatura. Faceți înainte: se poate face cu 4 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți în camerătemperatura înainte de utilizare.
Pulverizați șase ramekine de 1 până la 1 1/4 cană cu spray nonstick. Linia de jos a fiecăruiacu rundă de hârtie pergament.
Tăiați rotund din fiecare felie de pâine pentru a se potrivi cu fundul ramekinului.
Întindeți fiecare pâine rotundă CU1 linguriță de conserve, apoi stropițicu scorțișoară și grătar de nucșoară.
Lingurați 1 lingură de afine (cu cât mai puțin sirop posibil) în fiecareramekin. Sus cu 1 pâine rotundă, păstreazălateral în jos. Repetați 1 dată cu fructe de padure șipâine rotunde. Rezervă sirop de fructe de pădure.
Bateți ouăle, lichiorul, vanilia,sarea și restul de 1/2 cană de zahăr în castron mediu până se omogenizează bine.
Adăugați smântână șise amestecă până se dizolvă zahărul.
Se toarnă cremă, 1 / 4cup la un moment dat, peste pâine în fiecare ramekin(Generos 1/2 cană în fiecare).
Lăsați să stea cel puțin15 minute și până la 1 oră, ocazional presând pâinea pentru a se scufunda.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați bălțiîn tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Adăugați suficientă apă călduță la tigaie pentru a ajunge pe părțile laterale ale ramekins.
Coaceți până laumplut și ferm la atingere, aproximativ 45 de minute.
Lăsați să se răcească 10 minute.Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați în jurul fiecăruia.Întoarceți-vă pe farfurie; îndepărtați hârtia. Spoonsome sirop rezervat peste.