Budinca de Ricotta dulce cu struguri prăjiți
O porție conține 215 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 88 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, struguri, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bile de Ricotta acoperite cu alune cu struguri prăjiți, Crostini vegani cu Ricotta, struguri prăjiți și ceapă, și Înghețată Ricottan proaspătă cu struguri prăjiți și nuci prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu rafturi în treimea mijlocie și inferioară.
Ungeți o placă de plăcintă din sticlă sau ceramică de 9 inci cu o parte din unt, apoi întindeți firimiturile de pâine în farfurie pentru a acoperi.
Amestecați ricotta, ouăle, scorțișoara, sarea și 3 linguri de zahăr într-un blender până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Se toarnă aluatul în plăcuța de plăcintă și se presară cu nuci.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când este umflat, auriu și doar setat, aproximativ 25 de minute. Budinca rece pe un raft.
În timp ce budinca se coace, aruncați strugurii cu untul rămas, restul de 2 linguri de zahăr și oțet într-o tigaie mică de copt și lăsați să macereze.
Creșteți temperatura cuptorului la 425 F.
Prăjiți strugurii în treimea inferioară a cuptorului, scuturând tigaia ocazional, până se înmoaie, dar nu se destramă, 10 până la 12 minute. Se răcește strugurii până se încălzește și se servește alături de budincă.