Această rețetă servește 8. O porție conține 1213 calorii, 12g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, bicarbonat de sodiu, fructe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Budinca De Prune, Parfaits De Budincă De Prune, și Budincă De Prune La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Cu o seară înainte de a amesteca budinca, combinați fructele confiate, nucile, stafidele, coacăzele, curmalele, curmalele/fructele uscate, coaja de lămâie și coaja de portocală.
Se toarnă 1/2 cană de rom peste partea superioară a amestecului. Acoperiți și lăsați-l să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De Citrice
3
Adăugați măr, morcov, suet de vită, făină, pesmet, zahăr brun, sifon, scorțișoară, Buzdugan, cardamom și ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Seu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Grăsime De Porc înapoi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Buzdugan
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Se amestecă bine ingredientele.
5
Bateți împreună ouăle, sucul de fructe și 1/4 cană de rom într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă peste amestecul de fructe / făină și se amestecă ușor până când toate ingredientele sunt umezite.Lingură în două forme de budincă cu unt. Acoperiți partea superioară a fiecărei budinci cu folie unsă cu unt.Acoperiți partea superioară a fiecărei forme de budincă cu un prosop de vase din pânză. Legați bine cârpa de sus folosind o buclă de sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Așezați budincile în aburi și aburiți timp de 6 ore.
8
Scoateți din aburi și depozitați într-un loc răcoros până în ziua de Crăciun sau de Anul Nou.Întoarceți budinca la abur și aburiți timp de 2 ore more.To faceți sos tare, unt combinat, zahăr pudră, extract de vanilie și 2 linguri de rom pentru a face o pastă groasă. Se răcește 1 oră.Formați sosul tare într-o două bile (una pentru fiecare budincă) și înfășurați în hârtie cerată și păstrați-o la frigider până când este gata să servească pudding.To serviți budinca, așezați bila de sos tare pe budincă și lipiți crenguța de holly prin ea pentru a o ancora în vârful budincii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Miere De Citrice
9
Se toarnă 2 linguri de rom cald peste budincă și se atinge suprafața cu un chibrit aprins pentru a aprinde budinca. Duceți-l în flăcări la masă în timp ce toată lumea se înveselește.