Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Budinca de porumb cu ciuperci și șuncă. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 298 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șuncă de țară, făină, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Budincă de pâine savuroasă cu spanac și ciuperci, și Budincă De Pâine Sărată Cu Capete De Lăutari Și Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Unt Generos an8x8x2 " vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați uniformcu 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Topiți 1 lingură de unt într-o abilitate mediepeste foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Adăugați ciuperci; gatiti,amestecand ocazional, pana se rumeneste sikillet este uscat, 5-7 minute. Condimentează după gustcu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Transferați ciupercile înun castron mic; pus deoparte. Ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Folosind găurile mari de pe o răzătoare de cutie,radeți grosolan boabele de porumb din știuleți într-un castron mare (ar trebui să aveți aproximativ 2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Topiți restul de 2 linguri de unt cu uleiîn aceeași tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand des, pana se inmoaie si translucid (nu se rumeneste), 8–10minute. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați porumb ras; creșteți căldura la mediu. Gatiti, amestecandadesea, pana cand cea mai mare parte a lichidului se evaporeaza, iar porumbul este galben stralucitor, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
10
Adăugați smântână; gatiti, amestecand frecvent,pana se omogenizeaza bine si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 3 minute. Se amestecă lapte, șuncă, 3/4 cană de brânză și ciuperci rezervate. Gatiti, amestecand des, pana laaromele încep să se amestece, cu 1-2 minute mai mult.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Roșii De Soare Nu
Mustar Preparat, Optional
11
Transferați amestecul de porumb într-un castron mare.Condimentează ouăle cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Adăugați amestec tocorn; se amestecă ușor pentru a se amesteca.
13
Se toarnă întava de copt pregătită; se presară cu 2 linguribrânză. Set fel de mâncare într-o tigaie; loc încuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
14
Se toarnă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților vasului de copt (acest lucru va împiedica ouăle să se coaguleze).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
15
Coaceți până când budinca este doar setată în Centru (Centrul Se va jiggle foarte ușor când mâncarea este împinsă), 40-45 de minute. Folosiți o oală sau un baster de curcan pentru a îndepărta aproximativ jumătate din apă din tigaia de prăjire pentru a preveni vărsarea apei fierbinți atunci când tigaia este ridicată din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Baster
16
Scoateți tava de prăjire cu puddingdin cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Scoateți vasul de copt din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
18
Preîncălziți broilerul. Întoarceți budinca la cuptor;se fierbe până când blatul devine maro auriu în pete, 2-3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Lăsați să stea cel puțin 15 minuteși până la 30 de minute înainte de servire.