Budinca de Cardamom cu Mango
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 221 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, amidon de porumb, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Mango Thailandez Cu Budincă De Orez Cardamom, Budincă de Tapioca condimentată cu Cardamom cu sos proaspăt de Mango, și Silabub de Mango și cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Crăpați păstăile de cardamom apăsând ușor cu un sucitor.
Combinați cu 4 căni de lapte într-o tigaie de 3 până la 4 litri; se amestecă ocazional la foc mediu-mare până când laptele fierbe, 9 până la 15 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de zahăr, amidonul de porumb și cardamomul măcinat. Se amestecă restul de 1/4 cană de lapte. Când laptele din tigaie fierbe, scoateți-l de pe foc și amestecați treptat amestecul de amidon de porumb. Reveniți la foc mediu-mic și amestecați doar până când amestecul ajunge la fierbere, 3 până la 7 minute.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină peste un castron; aruncați reziduurile. Budinca de polonic în 6 până la 8 boluri mici sau ramekins (capacitate de 3/4 până la 1 cană).
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute, apoi se acoperă și se răcește până se răcește și se fixează, cel puțin 1 1/2 ore.
Tăiați carnea în bucăți de aproximativ 1 inch (aveți nevoie de 2 căni). Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați 2 căni de mango, restul de 1/4 cană de zahăr și lichior de ghimbir dacă utilizați; învârtiți doar până când mango este purificat grosier (amestecul trebuie să fie ușor gros). Acoperiți și răciți.
Chiar înainte de servire, lingurați tot amestecul de mango uniform peste budinci.
Se ornează cu frunze de mentă.