Budinca De Caramel Cu Fund Negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de Caramel cu fund negru. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 411 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, apă, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Budincă Cu Fund Negru, Brownie Jos Budinca Plăcintă, și Negru Jos Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță mare și grea la foc mare, amestecând cu o furculiță până se dizolvă zahărul. Se fierbe, fără agitare, spălat în jos cristale de zahăr agățându-se de partea de tigaie cu o perie de patiserie muiată în apă rece, până la auriu pal, 4 până la 5 minute. Continuați să gătiți, fără a amesteca, tigaie învârtită ocazional, până când zahărul devine un caramel chihlimbar adânc, 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă cu grijă smântână într-un flux lent (amestecul va bule și se va aburi). Reveniți la foc mic și gătiți, șoptind, până se omogenizează.
Se amestecă împreună 1/2 cană de lapte și amidon de porumb. Bateți ouăle, vanilia și sarea într-un alt castron.
Se amestecă restul de 2 1/2 căni de lapte în caramel și se aduce la foc mic, amestecând ocazional. Se amestecă amestecul de amidon de porumb, apoi se amestecă în caramel. Se aduce la fierbere, se bate și se fierbe, se bate, 2 minute, apoi se ia de pe foc.
Bateți aproximativ 1 cană amestec de caramel fierbinte în amestec de ouă până se omogenizează bine, apoi bateți amestecul de ouă înapoi în caramel. Continuați să bateți de pe foc 1 minut. 3
Bateti 1 / 2cup budinca de caramel fierbinte in ciocolata tocata, amestecand pana se omogenizeaza. Lingurați budinca de ciocolată în pahare parfait de 6 (8 oz), apoi acoperiți cu budincă de caramel.
Se răcește până se fixează, cel puțin 3 ore.
* Budinca poate fi făcută cu până la 3 zile înainte și răcită, acoperită cu folie de plastic.