Budinca De Banane

Budinca De Banane
Budinca de banane ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 415 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de tort de lire sterline, amidon de porumb, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cum se face budinca de Chia – și un Parfait de budincă de chia cu banane de căpșuni, Budinca De Banane, și Budinca De Banane.

Instrucțiuni

1
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și folosiți spatele cuțitului sau o lingură pentru a răzui semințele din păstăi (salvați păstăia pentru a face zahăr vanilat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De ApăAproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De Apă
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Adăugați semințele de vanilie, laptele, gălbenușurile de ouă, zahărul și amidonul de porumb într-un blender și amestecați până se omogenizează.Treceți amestecul printr-o strecurătoare de ceai cu plasă fină și într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți cratița la foc mediu-mic și folosiți o spatulă de silicon pentru a răzui continuu fundul și părțile laterale ale oalei pentru a împiedica budinca să se ardă.Continuați încălzirea și amestecarea până când amestecul se îngroașă, dar nu lăsați-l să fiarbă.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scoateți vasul de pe foc și lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei. Puteți accelera acest lucru, dar scufundând fundul oalei într-un castron cu apă cu gheață în timp ce amestecați. Când budinca s-a răcit, pliați în frisca.Curățați și tăiați bananele în runde subțiri și tapetați fundul a 6 pahare mici sau ramekins cu banane. Puneți un strat de budincă de vanilie deasupra, apoi adăugați un strat de tort de lire sterline. Dacă mai aveți loc, Adăugați mai multe banane, apoi acoperiți cu un strat de budincă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(carton Bloc)(carton Bloc)
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista