Budincă De Pâine Cu Ciocolată Albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu ciocolată albă. Această rețetă servește 6. O porție conține 389 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, pâine, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1133 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de pâine cu ciocolată albă cu sos de ciocolată albă, Budincă De Pâine Cu Ciocolată Albă, și Budincă De Pâine Cu Ciocolată Albă Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți tigaia pătrată de 8 inci cu unt; pus deoparte. Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Răspândiți cuburile de pâine pe foaia de copt cu margini și coaceți până când marginile pâinii se simt uscate, aproximativ 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați tigaia să se răcească pe grătar.
Într-o cratiță medie, amestecați laptele, smântâna și zahărul pentru a le combina.
Se încălzește la foc mediu, amestecând ocazional, până la opărire.
Se ia de pe foc și se amestecă în ciocolată până se topește și se omogenizează.
Lăsați să se răcească ușor, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou și oul pentru a le combina. Bateți încet amestecul de lapte cald pentru a combina.
Adăugați cuburi de pâine și lăsați să se înmoaie, aproximativ 30 de minute, amestecând ușor ocazional.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită și se coace până se fixează, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire, aproximativ 15 minute.
Pentru a face sosul: într-o cratiță mică la foc mediu, încălziți crema până la foc mic.
Se ia de pe foc și se amestecă în ciocolată până se topește și se omogenizează.