Budincă de pâine cu șuncă, Fontină și spanac
Această rețetă servește 6. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 722 calorii, 42G de proteine, și 43G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, unt, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Budincă de pâine cu ciuperci Fontinan și parmezan, Budincă de pâine cu spanac și anghinare, și Budincă de pâine savuroasă cu spanac și ciuperci.
Instrucțiuni
Tăiați în diagonală bagheta transversal în felii groase de 3/4 inci și periați ambele părți cu unt. Prăjiți pe o foaie de copt sub broiler la 3 inci de la căldură până la auriu, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Saut ceapa în ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până devine aurie.
Adăugați șunca și saut-ul, amestecând ocazional, până când șunca se rumeneste ușor.
Bateți ouăle într-un castron mare și amestecați lapte, sare, nucșoară și piper după gust.
Adăugați pâine prăjită și aruncați ușor.
Transferați pâinea ca saturată într-o caserolă superficială de 3 litri, felii ușor suprapuse.
Adăugați orice amestec de ouă rămas.
Puneți spanacul și șunca între felii, rezervând puțină șuncă pentru a o presăra deasupra.
Presărați brânză peste budincă, ridicând felii cu o spatulă pentru a permite unora să cadă între ele.
Presărați șuncă rezervată peste budincă și coaceți în mijlocul cuptorului 45 de minute până la 1 oră, sau până când puful și marginile pâinii sunt aurii și crema este așezată în mijloc.
Budinca de pâine poate fi asamblată cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Creșteți timpul de coacere la 1 oră și 10 minute dacă budinca de pâine este rece atunci când este introdusă în cuptor și acoperiți cu folie după 45 de minute pentru a preveni supra-rumenirea.