Budincă de pâine și unt
Budinca de pâine și unt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 448 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, rulouri rotunde, cum ar fi brioșă, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine, Budincă de pâine și unt, și Budincă de pâine și unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți - l la 325 F. F. Unt un vas dreptunghiular de 9 x 13 x 2 inci, rezistent la cuptor.
Întindeți untul rămas pe o parte a fiecărei felii de pâine. Aranjați feliile de pâine, cu unt în sus, într-un singur strat pe fundul vasului pregătit.
Se presară cu stafidele și se lasă deoparte.
Într-o cratiță mare, combinați laptele, smântâna grea și sarea. Folosind lama unui cuțit mic și ascuțit, răzuiți semințele din boabele de vanilie în amestec; adăugați boabele de vanilie răzuite.
Puneți tigaia la foc moderat și aduceți la fierbere.
Într-un castron mare, amestecați ouăle și zahărul până la galben pal, aproximativ 1 minut.
Bateți aproximativ 1 cană din amestecul de lapte fierbinte încet în amestecul de ouă pentru a crește temperatura fără a găti ouăle. Treceți treptat amestecul de lapte rămas, amestecând până se combină complet.
Turnați crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare și aruncați boabele de vanilie.
Se toarnă crema peste pâine. Pâinea va pluti până sus-folosiți o spatulă pentru a apăsa ușor feliile, asigurându-vă că sunt complet acoperite cu cremă.
Așezați vasul într-o tigaie mare sau într-o foaie de copt cu margini și adăugați suficientă apă caldă în tigaie pentru a ajunge cam la jumătatea părților laterale ale vasului.
Coaceți budinca timp de 30 de minute, apoi folosiți o spatulă pentru a apăsa ușor feliile de pâine. Continuați să coaceți până când budinca este umflată și setată, dar încă jiggles în centru, încă 30 de minute.
Transferați budinca în baia de apă într-un suport pentru a se răci ușor.
Între timp, într-o cratiță mică la foc mic, încălziți gemul de caise cu 1 lingură de apă, amestecând ocazional până se lichefiază, aproximativ 1 minut.
Scoateți cu grijă budinca din Baia de apă, apoi periați suprafața cu gemul cald de caise. Pudrați blatul cu zahărul cofetarilor și serviți cald. Faceți înainte: budinca de pâine și unt poate fi pregătită înainte, acoperită și refrigerată până la două zile. Reîncălziți întregul vas într-o baie de apă într-un cuptor de 325 km f până când centrul este cald. Porțiunile individuale pot fi reîncălzite într-un cuptor cu prăjitor de pâine.