Budinca de orez cu nucă de cocos-stafide este o fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 349 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. Un amestec de ouă, lapte, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Orez Cu Stafide De Rom, Rum-Stafide Budinca De Orez, și Budincă De Orez Cu Stafide De Rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți untul în 13-in. x 9-în. vas de copt; pus deoparte. Într-un castron mare, combinați ouăle, laptele, zahărul, vanilia, nucșoara și sarea. Se amestecă orezul și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Vanilie
Unt
Nucșoară
Zahăr
Ouă
Lapte
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
2
Transferați în vasul de copt pregătit. se coace, neacoperit, la 325, timp de 30 de minute; se presara cu nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Se coace cu 10-15 minute mai mult sau până când un termometru citește 160.