Budincă Cremoasă De Orez Cu Caise
Budinca cremoasă de orez cu caise este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest desert are 348 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână nucșoară, sare de mare, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Rețete similare includ Budincă Cremoasă De Orez Cu Caise, Budinca De Orez Cu Caise, și Budinca De Orez Cu Caise Persane.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/2 căni de apă la fiert la foc mare într-o cratiță. Se amestecă orezul. Apoi, reduceți focul, acoperiți tigaia și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
Când orezul este gata, puneți-l într-o cratiță curată cu 1 1/2 căni de lapte, zahărul și sarea. Gatiti acest lucru la foc mediu, dandu-i o agitatie din cand in cand, pana se ingroasa si devine cremoasa, 15-20 de minute. Crăpați oul într-un castron mic și bateți-l cu restul de 1/2 cană de lapte. Se amestecă încet acest amestec în orez. Amestecați caisele tăiate cubulețe și gătiți încă 2 minute. Scoateți aragazul și amestecați untul, vanilia, coaja de portocală și cardamomul. Radeți niște nucșoară deasupra.