Bruschetta de mic dejun cu Fontina - omletă și Salam

Mic dejun Bruschetta cu Fontina-omletă și salam ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 483 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Un amestec de pâine, fulgi de piper, brânză fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Omletă calabriană cu Bruschetă Pesto Jalapeno, Ouă Amestecate moi cu Romano și piper negru cu Bruschetta de roșii, și Omletă Mic Dejun Burrito pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul pentru a fierbe și aranjați un suport în mijloc.Stivați feliile de salam și tăiați-le în benzi late de 1/4 inch.
Se pune într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic și se gătește, amestecând ocazional, până când este crocant, aproximativ 10 până la 15 minute. Între timp, pregătiți amestecul de ouă și prăjiți pâinea.
Așezați ouăle, laptele, fulgii de ardei roșu și sarea și piperul măsurate într-un castron mare și bateți până când ouăle sunt rupte și amestecul este bine combinat; pus deoparte.
Așezați pâinea pe o foaie de copt, periați un strat subțire de ulei pe fiecare felie și condimentați cu sare și piper. Se fierbe până se rumenesc și se prăjesc, aproximativ 2 până la 3 minute; pus deoparte.Când salamul este gata, folosiți o lingură cu fante pentru a-l transfera pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; pus deoparte.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie.
Lăsați-l să stea netulburat până când ouăle încep să se așeze în jurul marginilor, aproximativ 1 până la 2 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, Împingeți ouăle de pe margini în centru.
Lăsați să stea din nou până când marginile încep să se fixeze, apoi întindeți-le înapoi într-un strat uniform. Repetați, împingând ouăle de pe margini în centru la fiecare 30 de secunde, până când sunt aproape setate, pentru un timp total de gătit de aproximativ 3 până la 5 minute. (Partea superioară a ouălor ar trebui să fie încă ușor umedă.)
Scoateți tigaia de pe foc.
Se presară brânza și se îndoaie ușor până se topește. Împărțiți ouăle peste pâine prăjită. Împărțiți tapenada uniform peste ouă.
Se presară cu salamul rezervat.