Brunch de duminică: slănină și tartă cu mere
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 247 calorii. Dacă 89 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., brunch de duminică: Bacon și Tarta de mere ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 155 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți mere, unt, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brunch De Duminică: Clătite Cu Mere, Duminică Brunch: Bacon Cheddar Grits Fript, și Brunch de duminică: șuncă, praz și Quiche de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. prăjiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând frecvent până când este complet gătită, nu prea crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și când este suficient de rece pentru a manipula aproximativ tăiați în bucăți de 1/2 inch. Curățați și tăiați merele în pene de 1/4 inch.
Întindeți aluatul de plăcintă la grosimea de 1/4 inch și încadrați-l în tigaia de tartă de 11 inch. Tăiați marginile.
Adăugați slănină în partea de jos a tigaiei (adăugând ierburi tocate opționale deasupra) și așezați merele deasupra, suprapunându-le mergând de la exterior la interior. Punctați cu unt și presărați cu zahăr.
Se introduce în cuptorul preîncălzit până când merele sunt fierte și crusta de plăcintă este maro, aproximativ 40 de minute, tarta rotativă la jumătatea drumului pentru a asigura chiar gătitul.