Brunch de duminică: frigiderul gol Congee este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 506 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână orez cu bob scurt, usturoi, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Goliți straturile frigiderului, Duminică Brunch Coace, și Duminică Brunch: Zwiebelkuchen.
Instrucțiuni
1
Combinați orezul, apa, usturoiul și ghimbirul într-o oală și aduceți la foc mic. Fierbeți până când orezul este fraged, adăugând mai multă apă după cum este necesar pentru a atinge consistența dorită. Acest lucru poate dura de la 20 de minute la o oră, în funcție de textura și consistența care vă plac congee-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Odată atinsă consistența potrivită, adăugați ingredientele care trebuie să fiarbă timp de un minut sau două (mazăre congelată, morcovi tocați) apoi condimentați după gust cu sos de pește și sos de soia. Când adăugați un sos de pește, asigurați—vă că adăugați puțin câte puțin-prea mult sos de pește poate fi adăugat foarte ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi