Brulee de porumb cu slănină picantă confiată și Sorbet de roșii

Brulee de porumb cu slănină picantă confiată și Sorbet de roșii
Nevoie de o garnitură fără gluten? Brulee de porumb cu slănină confiată picantă și Sorbet de roșii ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 837 calorii, 9g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Un amestec de smântână grea, apă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pizzan cu roșii confiate și slănină confiată și un cadou, Salsa De Porumb Cu Bacon Confiat, și Brioșe de porumb cu slănină confiată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sorbetul: va trebui să începeți sorbetul cu cel puțin o zi înainte, astfel încât să se întărească corect. Pregătiți o baie de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
SorbetSorbet
2
Tăiați un X superficial în fundul fiecărei roșii. Aruncați-le apă clocotită pentru a se albi aproximativ 30 de secunde și apoi transferați-le în baia de apă cu gheață. Pielea trebuie să se desprindă ușor cu un cuțit mic și ascuțit. Împărțiți-le și scoateți semințele, apoi curățați-le într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Adăugați apa, siropul de porumb, boiaua și laptele praf (dacă se utilizează) într-o cratiță medie. Aduceți amestecul la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scoateți tigaia de pe foc. Când se răcește, amestecați piureul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Puneți amestecul într-o mașină de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorului. Răsturnați sorbetul într-un recipient cu capac și înghețați până la greu. Peste noapte este best.To faceți slănina confiată picantă: tocați slănina aproximativ, apoi transferați-o într-un robot de bucătărie, împreună cu zahărul brun și cayenne. Pulsați de 10 sau de 12 ori până când se obține un amestec grosier, sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
SorbetSorbet
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați amestecul de slănină și gătiți amestecând foarte, foarte des până când slănina începe să gătească și zahărul se caramelizează. Nu-l gătiți foarte crocant și nu lăsați zahărul să ardă. Gustă des. Când slănina este gătită, dar încă puțin mestecată, scoateți-o din tigaie pentru a opri gătitul și transferați-o pe o farfurie cool.To faceți brulee de porumb: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade. Aduceți smântâna, știuleții rezervați și zahărul la foc mic într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Se ia de pe foc și se acoperă 30 de minute până se dezvoltă aromele. Într-un castron de dimensiuni medii, bateți gălbenușurile de ou până când sunt bine aerate și mai deschise la culoare. Strecurați amestecul de smântână în timp ce bateți în același castron, aruncând orice solide. Spălați cratița și puneți amestecul de smântână și gălbenuș înapoi în tigaie. Aduceți la foc mic, amestecând și răzuind tot timpul până când amestecul se îngroașă oarecum. Se strecoară din nou amestecul.Împărțiți boabele de porumb în patru ramekine rezistente la cuptor de 6 oz. Top fiecare cu aproximativ de amestec de cremă, lăsând aproximativ de centimetri de spațiu până la buza ramekinului. Puneți ramekinele umplute într-o tigaie. Umpleți tigaia cu apă pe laturile ramekinelor și transferați-o cu grijă în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți până când crema se stabilește, aproximativ 45 de minute. Rece completely.To serviți: tocați aproximativ slănina confiată într-un amestec grav. Împărțiți-l uniform deasupra celor 4 ramekine, întinse pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Așezați ramekinele sub broiler până când amestecul de slănină începe să baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
11
Scoateți din broiler pentru a lăsa să se răcească complet. Alternativ, puteți folosi o torță mică pentru a carameliza slănina confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
12
Se servește la temperatura camerei cu o lingură mică de sorbet de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista