Briose Cu Pecan De Rubarbă

Briose Cu Pecan De Rubarbă
Rețeta Briose cu pecan de rubarbă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 12. O porție conține 221 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Este perfect pentru Ziua Mamei. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, nuci pecan, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Briose Cu Pecan De Rubarbă, Pecan Căpșuni Rubarbă Cizmar, și Pâine De Pecan Cu Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și nucile. Într-un castron mediu, bateți oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
NuciNuci
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ulei, coajă de portocală și suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SucSuc
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se adaugă în făină dintr-o dată și se amestecă până când aluatul este umed. Se amestecă rubarba. [se poate adăuga într-o bucată de iaurt simplu fără lactate sau smântână pentru a asigura o brioșă umedă]ungeți ușor 12 căni mari de brioșă și umpleți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
RubarbăRubarbă
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
4
Coaceți la 350 de grade F timp de 25 până la 30 de minute
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Brundlmayer Steinmassl Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista