Brioșele de pâine brună ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 213 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți lapte de unt, bicarbonat de sodiu, melasă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe De Pâine Cu Banane Cu Afine Cu Unt Brun, Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu}, și Briose De Ovăz Cu Zahăr Brun.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite; pulverizați căni de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
3
Într-un castron mediu, amestecați făina, făina de porumb, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți zeama, untul topit, melasa și oul. Se amestecă amestecul de făină doar până când făina este umezită. Se amestecă coacăzele. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Lapte Bătut
Făină De Porumb
Coacăze
Melasă
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
4
Coaceți 17 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Scoateți imediat brioșele din tigaie în raftul de răcire.