Brioșe De Afine Din Grâu Integral

Brioșe De Afine Din Grâu Integral
Brioșele de afine din grâu integral ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 188 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, făină, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe De Afine Din Grâu Integral Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Brioșe De Afine Din Grâu Integral, și Brioșe De Grâu Integral Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți 12 căni de briose sau tapetați cu căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, zahărul, sarea și praful de copt într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți uleiul vegetal, oul, laptele și sosul de mere împreună într-un castron separat până se omogenizează și amestecați ingredientele lichide în amestecul de făină până se umezesc. Amestecați ușor afinele. Puneți aluatul în cupele de briose pregătite, umplându-le 2/3 pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
AfineAfine
Sos De MereSos De Mere
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BatetiBateti
BolBol
4
Coaceți brioșele în cuptorul preîncălzit până se ridică și blaturile se rumenesc, aproximativ 20 de minute. O scobitoare introdusă în centrul unei brioșe ar trebui să iasă curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista