Brioșă

Brioșă
Nevoie de un pâine vegetariană? Brioche ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 299 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ouă, apă, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 24%. Încercați Brioșă de casă (Oh glorios brioșă cu unt), Brioșă, și Brioșă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
3
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul de făină și sarea. Faceți o fântână în centrul bolului și amestecați în amestecul de ouă și drojdie. Bateți bine până când aluatul s-a strâns, apoi întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Aplatizați aluatul și întindeți-l cu o treime din unt. Frământați bine acest lucru. Repetați acest lucru de două ori pentru a încorpora untul rămas. Lăsați aluatul să se odihnească câteva minute între adaosurile de unt. Acest proces poate dura aproximativ 20 de minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
AluatAluat
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Dezumflați aluatul, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați 6 ore sau peste noapte. Are nevoie de timp să se răcească pentru a deveni mai funcțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor două tigăi de pâine de 9x5 inci (Vezi nota bucătarului pentru a face rulouri). Bateți gălbenușul de ou cu 1 linguriță de apă pentru a face o glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
7
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale, formați-le în pâini și așezați-le în tigăi pregătite. Acoperiți cu folie de plastic unsă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Ungeți pâinile sau rulourile cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
OuăOuă
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la un maro auriu profund. Începeți să verificați pâinile pentru coacere după 25 de minute și rulați la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați pâinile să se răcească în tigăi timp de 10 minute înainte de a le muta pe rafturi pentru a se răci complet.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista