Brie cu ceapă caramelizată, fistic și afine

Brie cu ceapă caramelizată, fistic și afine
Brie cu ceapă caramelizată, fistic și afine este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 330 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, ceapă, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Panini Brie cu căpșuni cu ceapă caramelizată, Brie la cuptor cu ceapă caramelizată și jeleu de ardei, și Merișor Fistic La Cuptor Brie.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul în tigaie de 10 inci la foc mediu. Gatiti ceapa in unt 10minute, amestecand frecvent. Se amestecă afine, zahăr brun și oțet. Gătițiaproximativ 5 minute, amestecând frecvent, până când amestecul este îngroșat și caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
AfineAfine
OțetOțet
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Periați ușor placa rezistentă la cuptor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Așezați brânza în centrul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
5
Coacemacoperit 8 până la 10 minute sau până când brânza este moale și parțial topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
6
Lingura ceapa topping peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
7
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
8
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Echipamente

DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista