Brian ' s easy Flounder umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1238 calorii, 75g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 8.07 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de umplutură de pâine cu aromă de pui, condimentul cajun, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Flounder Umplute, Flounder Umplute, și Flounder Umplute sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați peștele în jos cu partea întunecată în sus. Faceți o incizie lângă coloana vertebrală pe ambele părți, oprindu-vă înainte de cap și coadă. Glisați cuțitul între carne și coloana vertebrală și treceți cuțitul pe coastele de pe ambele părți ale coloanei vertebrale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Topiți 1/2 cană de unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Călește ceapa și țelina în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Așezați amestecul de umplutură într-un castron și amestecați ceapa și țelina în el împreună cu untul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se amestecă crabul și creveții cu sucurile lor, adăugând puțin mai mult lichid sau mai multă umplutură pentru a obține o consistență bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Crabi
7
Topiți untul rămas și periați o parte din el pe o foaie de prăjituri. Umpleți amestecul de umplutură în buzunarele fluturașului și așezați peștele umplut pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cambulă
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Rulou Cu Fructe
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Periați exteriorul peștelui cu unt topit și condimentați cu Old Bay și, dacă doriți, condimente Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
9
Coaceți timp de aproximativ 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau doar până când fluturașul se desprinde ușor cu o furculiță.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.