Breadsticks, Trei Moduri

Breadsticks, Trei Moduri
Breadsticks, trei moduri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 83 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, toppinguri, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Breadsticks Două Moduri, Breadsticks, și Bețișoare pentru copii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rotiți aluatul într-un dreptunghi de 16 pe 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
2
Tăiați în 16 benzi; transferați pe 2 foi de copt căptușite cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Periați cu 1 lingură. apă și presărați sare și piper roșu zdrobit; sau periați cu ulei de susan și presărați cu semințe de susan; sau presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ulei De SusanUlei De Susan
ParmezanParmezan
ApăApă
SareSare
2
Lăsați să se odihnească 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Coaceți până la aur, 10 până la 13 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Susan: 82 calorii, 2G grăsime (0g Sat.), 0 mg Chol., 2G fibre, 3G Pro., 13g Carb., 122 mg gazon., 0 mg fier, 0 mg Calciu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
5
Parmezan: 74 calorii, 1g grăsime (0g Sat.), 1 mg Chol., 2G fibre, 3G Pro., 13g Carb., 131 mg gazon., 0 mg fier, 7 mg Calciu
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista