Brazilia și pâine cu banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete latino-americane, așa că încercați Brazilia și pâinea cu banane. Pentru 43 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 12. O porție conține 308 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. 282 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ou, praf de copt, nucă de cocos deshidratată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Brazilia nuci & banana crunch Saturdaes, pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane, și pâine cu banane fără ouă , cum se face pâine cu banane vegane sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ungeți o formă de pâine de 900g, apoi tapetați baza și se termină cu o fâșie lungă de pergament de copt. Se amestecă împreună câte 2 linguri de zahăr, făină, nuci și nucă de cocos.
Adăugați untul și frecați împreună la firimituri lipicioase. Pune deoparte.
Puneți bine bananele, apoi amestecați uleiul de floarea soarelui, oul și laptele. Într-un castron mare separat, amestecați jumătate din zahărul rămas, urmat de făina rămasă, nucile și nuca de cocos, apoi praful de copt și scorțișoara.
Bateți albușul de ou până la vârfuri rigide, adăugați ultimul pic de zahăr și bateți din nou până când este rigid și strălucitor. Amestecați amestecul de banane în ingredientele uscate, apoi pliați ușor amestecul de albuș de ou. Răzuiți ușor în tablă și împrăștiați peste amestecul de firimituri.
Coaceți timp de 40 de minute până când o frigăruie înfiptă iese curată, acoperind cu folie dacă pâinea începe să se rumenească prea mult. Se răcește în staniu, apoi se îndepărtează și se taie gros, mănâncă cu unt, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru pâinea cu banane. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.