Brânză De Cireșe De Vacanță Daneză

Brânză De Cireșe De Vacanță Daneză
Vacanță Cherry brânză Daneză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 54 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brânză De Cireșe Daneză, Brânză Cremă De Cireșe Împletitură Daneză, și Brânză Ușoară Cremă De Cireșe Daneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un castron, combinați untul, smântâna, ouăle, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați amestecul de drojdie și făina; bateți până se omogenizează (nu frământați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
3
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Pentru umplere, într-un castron, bateți crema de brânză, zahărul, gălbenușul de ou și vanilia până se omogenizează. Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțit în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Rulați fiecare porție într-un 16-in. x 10-in. dreptunghi pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Spread de umplere în jos centrul fiecărui dreptunghi. Pe fiecare parte lungă, tăiați 1-1/2-in.- benzi largi de aproximativ 3 in. în centru. Începând de la un capăt, pliați benzi alternante într-un unghi peste umplere. Prindeți capetele pentru a sigila. Curba un capăt, formând o trestie de bomboane. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
7
Se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc. Scoateți cu grijă din tigăi în rafturi pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Se presară cu zahăr de cofetărie. Se amestecă gemul, apoi se pune lingura deasupra frunzelor, creând dungi de trestie de bomboane. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
GemGem
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista