Brânză Albastră-Salată De Cartofi Cu Fasole Verde

Brânză Albastră-Salată De Cartofi Cu Fasole Verde
Brânză albastră - salata de cartofi de fasole verde este o fără gluten rețetă cu 20 de porții. O porție conține 48 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Dacă aveți brânză, zahăr, cartofi rotunzi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Salată de fasole verde și brânză albastră, Salată de fasole verde prăjită la cuptor cu alune și brânză albastră, și Salată de cartofi la grătar cu Năsturel, ceapă verde și vinetă cu brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare cartof în 8 bucăți. Gatiti cartoful in apa clocotita pentru a acoperi 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
2
Adăugați fasole și gătiți încă 5 minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Se scurge bine și se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de cartofi; aruncați ușor. Se acoperă cu brânză albastră și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista