Brânză și ardei iute
Rețeta Cheese & chilli naans ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 15 minute. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă 96 cenți pe porție. O porție conține 258 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pâine naan, cheddar, jumătate de linguriță pudră de ardei iute și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Naans de pui de încoronare cu slaw Indian, Pâine prăjită cu brânză Chilli / cum se face pâine prăjită cu brânză Chilli, și pâine prăjită cu chilli cu brânză , Cum se face pâine prăjită cu chilli cu brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Presărați pâinea cu puțină apă, apoi acoperiți cu cheddar ras și ardei iute.
Coaceți pe rafturile cuptorului timp de 5 minute până când brânza s-a topit, apoi îndepărtați și împrăștiați cu coriandrul.
Tăiați în sferturi și serviți.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru Naan. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner]()
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.