Bomboane De Porc Glazurate Cu Portocale-Afine

Muschiuletele de porc glazurate cu portocale-afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de portocale, ienibahar măcinat, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Bomboane De Porc Glazurate Cu Portocale, Coajă De Porc Glazurată Cu Portocale-Afine, și Portocale Afine Glazurate Muschiulet De Porc.
Instrucțiuni
Aduceți primele 9 ingrediente la fiert într-o cratiță mare. Reduceți căldura și amestecați amestecul, amestecând ocazional, timp de 20 de minute.
Așezați carnea de porc într-o tigaie ușor unsă, puțin adâncă.
Coaceți la 425 timp de 40 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 160, ungându-se ocazional cu jumătate din amestecul de afine. Feliați carnea de porc și serviți cu amestecul de afine rămas.