Bomboane De Înghețată Cu Mentă
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 242 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bomboane de mentă, extract de mentă, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bomboane De Mentă, Bomboane De Înghețată, și Bomboane De Înghețată.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați înghețata și extrageți până se omogenizează. Congelați până la fermitate, cel puțin 2 ore. Între timp, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și congelați alături.
Folosind un baller mare de pepene galben, scoateți rapid toată înghețata în bile și așezați-le pe o parte a foii de copt rece. Congelați până la fermitate, 1 până la 1 1/2 ore.
Introduceți o frigăruie decorativă sau alegeți în centrul fiecărei bile de înghețată și reveniți la congelator pentru a seta, aproximativ 30 de minute.
Între timp, puneți ciocolata tocată și scurtarea într-un castron mic de metal. Puneți vasul într-un castron puțin mai mare cu apă fierbinte și lăsați să stea până se topește, amestecând ocazional.
Transferați amestecul de ciocolată într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană. Puneți bomboane zdrobite pe o farfurie mică.
Lucrând cu 1 minge de înghețată la un moment dat, scufundați-vă în ciocolată topită pentru a acoperi, asigurându-vă că ciocolata ajunge deasupra înghețatei pe frigărui și lăsând excesul de ciocolată să picure de jos.
Rotiți mingea în bomboane și setați pe partea curată a foii de copt. Repetați cu bilele rămase, readucându-le la congelator dacă încep să se înmoaie. Congelați cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Variații de Bonbon: experimentați cu alte arome de înghețată, cum ar fi nuca de cocos sau ciocolata, și acoperiri, cum ar fi nuca de cocos în fulgi sau ciocolata neagră.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.