Bomboane De Înghețată

Bomboane De Înghețată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 129 calorii. Dacă 41 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., bomboane de înghețată ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 20. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați înghețată, scurtarea legumelor, stropi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bomboane De Înghețată, Bomboane De Înghețată, și Bomboane Cu Cremă De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați două foi de copt cu pergament. Folosind o lingură mică de înghețată, porționați 12 linguri de înghețată. Puneți 6 pe fiecare foaie. Acoperiți cu folie de plastic și congelați până la fermitate, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoopînghețată Scoop
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Așezați stropii într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StropeșteStropește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați scurtarea ciocolatei și a legumelor într-un castron rezistent la căldură și puneți-l peste o cratiță umplută cu aproximativ 1 inch de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Se pune la foc mic până când apa doar fierbe (asigurați-vă că fundul vasului nu atinge apa). Gatiti, amestecand des, pana cand scurtarea si ciocolata sunt topite si netede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți vasul din tigaie și lăsați să stea până când ciocolata este doar caldă (nu fierbinte) la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
6
Lucrând rapid, scoateți 1 bilă de înghețată cu o furculiță; țineți mingea peste bolul de ciocolată și lingurați ciocolata pentru a acoperi, lăsând excesul de ciocolată să picure înapoi în castron. Țineți mingea de înghețată acoperită peste bolul de stropi și mingea superioară cu stropi. Folosiți o altă furculiță pentru a împinge ușor mingea de înghețată acoperită înapoi pe foaia de copt. Repetați cu bilele de înghețată rămase. Congelați până când este gata de servit, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
înghețatăînghețată
StropeșteStropește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiVară
Revista