Boluri De Pâine Cu Parmezan

Boluri De Pâine Cu Parmezan
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, praf de copt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Parmezan Spaghete Squash Bowls, Vinete Parmezan Musca Paste Boluri, și Salată Caesar în boluri cu parmezan piperat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mic. Se amestecă zahărul; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă făina, praful de copt, sarea și brânza într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca niște firimituri fine. Se amestecă amestecul de drojdie și doar suficientă zară, astfel încât aluatul să lase partea bolului și să formeze o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 1 minut sau până se omogenizează. Acoperiți și lăsați să crească în loc cald 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți exteriorul a șase căni de cremă de 10 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați cupele cu susul în jos într-o tigaie cu jeleu uns, 15 1/2x10 1/2x1 inch. Împărțiți aluatul în 6 părți egale. Pat sau rola fiecare parte în cerc de 7 inch. Formați cercurile de aluat peste exteriorul cupelor de cremă. (Nu lăsați să se îndoaie sub marginile cupelor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până se rumenesc. Ridicați cu grijă bolurile de pâine din cupele cu cremă-cupele cu cremă și pâinea vor fi fierbinți. Răciți bolurile de pâine în poziție verticală pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boluri De PâineBoluri De Pâine
CremăCremă
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
BolBol
DificultateGreu
Gata În47 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista