Boabele coapte ale mătușii Ro
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Boabele coapte ale mătușii Ro ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 980 calorii, 39G de proteine, și 34G de grăsime. 55 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți ketchup, fasole de unt, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Mătușa Patti BBQ fasole la cuptor, Matusa Fanny coapte galben suc de fructe, și Cele mai bune fasole BBQ coapte și 5 fasole mai coapte pentru a iubi.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc uniform.
Se scurge pe prosoape de hârtie, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Scurgeți grăsimea de slănină din tigaie.
Folosind aceeași tigaie, gătiți carnea de vită măcinată și ceapa la foc mediu, amestecând până când carnea nu mai este roz, 5 până la 7 minute.
Transferați carnea de vită măcinată într-un aragaz lent.
Adăugați fasolea pinto, fasolea de unt, fasolea coaptă cu carne de porc, sos de grătar, ketchup și zahăr brun în amestecul de carne de vită măcinată; se amestecă pentru a se amesteca bine. Acoperiți și gătiți timp de 4 ore la înălțime. Topiți fiecare porție cu slănină mărunțită.