Blackberry Shortcake
Blackberry Shortcake este un fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 236 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți frișcă, unt, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Blackberry Shortcake, Strawberry Blackberry Shortcake, și Shortcake cu mure și cremă coagulată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, laptele, 3 linguri de zahăr, coaja de lămâie și untul până se formează aluatul moale.
Pe foaie cookie ungrased, picătură aluat de linguri pentru a face 6 shortcakes.
Presărați zahăr peste blaturi folosind 2 linguri de zahăr.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, combinați zahărul și apa. Gatiti la foc mediu pana se dizolva zaharul, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc, se amestecă murele.
Împărțiți prăjiturile calde; umpleți cu mure și sirop. Acoperiți cu jumătăți superioare de shortcakes; dollop cu frișcă și mure suplimentare.