Biscuiti Bisquick Cu Unt De Arahide Fara Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați biscuiții cu unt de arahide fără gluten Bisquick. O porție conține 83 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 30 și costă 7 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr granulat, scurtare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-Uri Fără Gluten, Fără Ouă, Cu Ciocolată Dublă, Cu Unt De Arahide, Fursecuri Cu Unt De Arahide Fără Făină (Fără Gluten, Fără Lactate), și Biscuiți fără zahăr fără Gluten cu unt de arahide cu fulgi de ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați zaharurile, untul de arahide, scurtarea, untul și oul. Se amestecă amestecul Bisquick. Capac; refrigerați aproximativ 2 ore sau până când este ferm.
Încălziți cuptorul la 191°.formați aluatul în bile de 1 1/4 inch. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați bile la aproximativ 3 inci distanță. Cu furculita inmuiata in zahar, aplatiza bile în crisscross model.
Coaceți 9 până la 10 minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute; scoateți din foile de cookie în rafturile de răcire.