Biscuiți Sandwich din făină de porumb cu busuioc cu umplutură de caise
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 24. Dacă 19 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cookie-urile sandwich cu porumb de busuioc cu umplutură de caise ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 437 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, frunze de busuioc, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fursecuri Din Făină De Porumb Cu Caise, Fursecuri Cu Caise, Salvie Și Făină De Porumb, și Fursecuri Sandwich cu fulgi de ovăz cu umplutură de rom-stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina de porumb, făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
În castron de un mixer stand echipat cu un atașament cu zbaturi, crema împreună unt și cofetari zahăr.
Adăugați oul și bateți pentru a combina.
Adăugați ingrediente uscate și bateți doar până când aluatul se reunește. Se amestecă busuiocul. Înfășurați aluatul în folie de plastic și refrigerați o oră.
Reglați rafturile cuptorului la pozițiile medii superioare și inferioare și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul la o grosime de 1/4 inch. Folosiți un tăietor de prăjituri de 2 inci pentru a tăia fursecurile și transferați-le pe foile de copt pregătite.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 12 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute, apoi transferați într-o grătar pentru a termina răcirea.
Când cookie - urile sunt reci, strat partea de jos a unui cookie cu 1/4-la 1/2-lingurita gem. Sus cu un al doilea cookie. Repetați pentru a forma sandvișurile rămase.