Crab și Oyster Bisque ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 15 și costă $1.91 pe portie. O porție conține 302 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de stridii, condimente cajun, carne de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți de Crab și stridii, Oyster-Crab Bisque, și Oyster Bisque pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; se adaugă usturoiul și șalota și se sotează până se înmoaie.
Adăugați suc de scoici și vin; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Vin
4
Se amestecă sosul Worcestershire și următoarele 3 ingrediente. Gatiti pana se incalzeste bine, aproximativ 10 minute. Se amestecă stridiile și carnea de crab; gătiți doar până când marginile stridiilor se ondulează.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.