Biscuiți Cu Unt De Arahide
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 7 fani. Dacă aveți la îndemână unt, ciocolată cu lapte, făină graham și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Prăjituri surpriză sănătoase cu unt de arahide (fursecuri Brownie Fudgy cu un centru de unt de arahide!), Moarte prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu cupe de unt de arahide cu ciocolată, și Cookie-uri de zahăr cu unt de arahide moale în stil Lofthouse cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea puse deoparte.
Într-un castron mare separat, folosiți un mixer electric pentru a crema împreună untul, untul de arahide și zahărul.
Adăugați oul și continuați să amestecați.
Adăugați ingredientele uscate, câte 1/2 cană, amestecând până când aluatul este ferm. Dacă aluatul este prea uscat, adăugați apă cu lingura (dar nu mai mult de 1/4 cană) până când este umed și mai ușor de lucrat. Îndoiți ciocolata și alunele.
Dați la frigider aluatul timp de 1 oră. Când este răcit, folosiți o lingură, o lingură sau mâinile pentru a forma bile de aluat de 1 inch lățime. Aranjați pe o foaie de cookie la cel puțin 1 inch distanță. Aplatizați fiecare bilă cu palma sau cu spatele unei linguri.
Coaceți timp de 12 minute sau până devin aurii. Lăsați să se răcească complet înainte de a scoate din foaia de copt. A se păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.