Halibut cu Pepitas, Capere, Roșii Cherry și Busuioc
Halibut cu Pepitas, Capere, Roșii Cherry și Busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 351 de calorii, 34 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 7,11 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați vin, piper, fileuri de halibut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62%, ceea ce este destul de bun. Încercați halibut cu pepita, capere și roșii, roșii roșii de pisică Cora cu pepita, capere, roșii cherry și paste cu papion cu roșii cherry, capere și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică și uscată, la foc mediu-mic, prăjiți ușor pepitas. Nu le lăsați să se rumenească. De îndată ce începi să le mirosi, scoți tigaia de pe foc și transferă-le pe o farfurie mare. Pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Stropiți halibutul pe ambele părți cu 1 linguriță de sare și piper.
Încinge uleiul într-o tigaie mare, cu mâner rezistent la cuptor, la foc mediu-mare, până când începe să strălucească, dar nu fumează.
Puneți fileurile cu pielea în sus în uleiul fierbinte și prăjiți până când peștele începe să prindă culoare, 2 până la 3 minute. Întoarceți fileurile și adăugați în tigaie sucul de lămâie, vinul și untul. Imediat ce untul se topește și devine spumos, adăugați caperele și roșiile și fierbeți până când roșiile eliberează niște sucuri, aproximativ 1 minut.
Pune tava la cuptor până când peștele este gătit, 7 până la 10 minute. Ungeți peștele cu câteva din sucuri și transferați-l pe farfurii de servire.
Adăugați ceașca de busuioc ruptă, pepitas și lingurița de sare rămasă în sucul din tigaie și amestecați până când busuiocul se ofilește ușor. Se pune amestecul peste peste, se orneaza cu frunze proaspete de busuioc si se serveste.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Halibut poate fi combinat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.