Biscuiți Cu Pătrunjel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții cu pătrunjel. Această rețetă face 8 porții cu 140 de calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți Bogați Cu Pătrunjel, Biscuiți cu parmezan și pătrunjel, și Biscuiți Cu Cremă De Arpagic Și Pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Combinați pătrunjelul, 1/3 cană de lapte și iaurtul, amestecând cu un bici.
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați ușor de 3 ori. Bateți aluatul la o grosime de 3/4 inci; tăiați cu un tăietor de biscuiți (2 inci).
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; periați cu 2 lingurițe de lapte.
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până se rumenesc ușor.