Biscuiți Cu Lămâie-Arpagic
Biscuiții cu lămâie-arpagic sunt un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, coaja de lămâie, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Arpagic Și Lămâie, Crab Benedict pe biscuiți cu lămâie-arpagic, și Biscuiți Cu Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și puneți-o deoparte.
Bateți făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un castron mare pentru a aera și combina.
Adăugați bucățile de unt și aruncați pentru a le acoperi doar în amestecul de făină.
Așezați vasul la congelator timp de 10 minute.Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite și lucrând rapid pentru a nu înmuia untul, tăiați untul în ingredientele uscate până când este în bucăți de mazăre.
Stropiți în lapte, adăugați arpagicul și coaja de lămâie și amestecați cu o lingură de lemn doar până când se adună un aluat umed și șubred.Bateți aluatul într-un disc și împărțiți-l în 6 porții egale (aproximativ 1/2 cană fiecare). Bateți fiecare porție într-un disc de 2-1/2 inci lățime și așezați-le pe foaia de copt pregătită, distanțându-le la aproximativ 2 inci.
Coaceți până când biscuiții au crescut și se rumenesc deasupra, aproximativ 15 până la 16 minute.
Transferați într-o grătar pentru a se răci ușor înainte de servire.